FlixBus obnovuje provoz vnitrostátních spojů, zatím na třech linkách

Od čtvrtka 7. května obnovuje společnost FlixBus provoz na linkách: Praha-Liberec, Praha-Most se zastávkami v Jirkově, Chomutově a Lounech a Praha-Karlovy Vary. Současně společnost zavádí preventivní bezpečnostní opatření týkající se zvýšené prevence, hygieny a dezinfekce prostor autobusu, dezinfekce pro cestující a řidiče, ochranných pomůcek, změn při nástupu i výstupu a odbavování. Z bezpečnostních důvodů jsou v autobusech dočasně uzavřeny toalety a přerušen prodej drobného občerstvení.

Naší nejvyšší prioritou je bezpečnost zákazníků, řidičů, partnerů a zaměstnanců. Při obnovení provozu implementujeme nové bezpečnostní předpisy tak, abychom zajistili bezpečný provoz a chránili naše zákazníky i řidiče,“ uvádí mluvčí FlixBusu Martina Čmielová a dodává: „Další spoje a trasy plánujeme postupně přidávat v návaznosti na to, jak se cestující budou s rozvolňováním opatření do dálkové přepravy vracet.“

 „Nabádáme naše cestující, aby si jízdenky kupovali s předstihem po internetu nebo v Praze na nádraží Florenc a platili platební kartou. Rádi bychom apelovali na každého, aby dodržoval základní bezpečnostní opatření a hygienické návyky, aby tak během cesty chránil sebe i své okolí,“ dodává Čmielová.

Dopraváček, zdroj: FlixBus

Leave a Reply

Discover more from Dopraváček

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading