RegioJet spustí od 31. července nové vlakové spojení na trase Praha – Brno – Vídeň – Budapešť a zpět

Vlakové spoje do Budapešti budou součástí linky Praha – Brno – Vídeň a zpět a kromě Budapešti spojí Prahu, Brno nebo Vídeň s maďarskými městy Mosonmagyarovar či Györ. V Budapešti pak vlaky RegioJet zastaví na dvou klíčových nádražích – Budapest Kelenföld a Budapest Deli (jižní nádraží) s přímým přestupem na budapešťské metro.

Pro trasu Praha – Budapešť začínají jízdenky na 399 Kč (16 EUR), pro trasu Brno – Budapešť 249 Kč (9 EUR) a pro trasu Vídeň – Budapešť a zpět 9 EUR. RegioJet bude do/z Budapešti jezdit 2x denně v každém směru.

Přicházíme na další trasu, abychom výrazně zlevnili cestování vlakem a nabídli nejširší rozsah služeb“, říká Ivana Kašická, ředitelka vlakové a autobusové dopravy RegioJet a dodává: „Jdeme rozhýbat nabídku železničního spojení tam, kde cestující zatím platí stávajícím dopravcům nesmyslně drahé jízdné. Naše vlakové spoje nabídneme nově také cestujícím mezi Vídní a Budapeští, a to za ceny od 9 EUR“.

Kromě nových spojů RegioJet již naplno obnovil provoz svých vlaků mezi Prahou a Vídní, kde denně jezdí 4 vlakové spoje v každém směru. Na trase Praha – Budapešť a Vídeň – Budapešť doplní vlakové spoje také autobusy RegioJet, které zde jezdí 3x, respektive 2x denně v každém směru.

RegioJet

Leave a Reply

Discover more from Dopraváček

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading