Emirates a United Airlines oznámily zahájení společného codesharového partnerství

Letecké společnosti Emirates a United Airlines oznámily zahájení společného codesharového partnerství, které zákazníkům Emirates usnadní přístup do vybraných destinací v USA.

Zákazníci Emirates budou mít přístup do 150 amerických měst, a to přes Chicago, Houston a San Francisco. Současně budou moci využít také výhody codesharových letů společnosti United. Toto letecké pokrytí rozšířené o vnitrostátní síť v USA doplní dosavadní linky do 12 amerických destinací, kam Emirates létá ze svého dubajského hubu.

Stejně tak mohou zákazníci v USA, kteří plánují cestu do Dubaje a do dalších destinací, využít nespočet cestovatelských možností, které nabízí United Airlines, a snadno tak získat přístup k letům společnosti Emirates do Dubaje přes Chicago, Houston nebo San Francisco. . Americkým cestovatelům se tak ještě více otevírá svět i spojení do dalších destinací v letecké síti Emirates, tedy do oblasti Blízkého východu, Afriky, střední Asie a na indický subkontinent.

Emirates a United mají mezi sebou uzavřenou mezilinkovou dohodu, která cestujícím umožňuje snadno vycestovat do dalších amerických destinací mimo USA. Zákazníci Emirates si mohou vybrat z desítek dalších míst v Kanadě, Mexiku, Karibiku a Jižní Americe a zároveň využít cestovatelské výhody v podobě možnosti cestovat s jedinou letenkou a využít hladké přestupní spojení přes Chicago, Houston nebo San Francisco.

Síť 17 destinací Emirates v Americe zahrnuje: Boston Logan International Airport (BOS), New York John F. Kennedy International Airport (JFK), Los Angeles International Airport (LAX), Houston George Bush Intercontinental Airport (IAH), Chicago’s O’Hare International Airport (ORD), Washington D. C. Dulles International Airport (IAD), Seattle Tacoma Airport (SEA), Newark Liberty International Airport (EWR), Orlando International Airport (MCO), Dallas-Fort Worth Airport (DFW), San Francisco International Airport (SFO), Miami International Airport (MIA) a Orlando International Airport (MCO). Emirates létá také do Mexico City (MEX), Toronta (YYZ), Sao Paula (GRU), Ria de Janeira (GIG) a Buenos Aires (EZE).

Tereza Procházková

Leave a Reply

Discover more from Dopraváček

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading