RegioJet hlásí vyprodanou polovinu kapacity vlaků do Chorvatska

První spoj vyjede na trase Praha – Rijeka už v pátek 16. června a bude cestující vozit až do konce září 3x týdně.

Vlaky budou jezdit na trase Praha – Rijeka třikrát v týdnu – v úterý, pátek a neděli směrem do Chorvatska, zpátky se budou vracet v pondělí, středu a sobotu. Cestující se dostanou do všech svých oblíbených dovolenkových destinací. Zajistí to návazné autobusy, které budou z Ogulinu a Rijeky rozvážet cestující po chorvatském pobřeží. Obslouží všechny významné destinace jako Makarskou, Krk, Pulu, Zadar nebo Split.

„Za týden odstartujeme už čtvrtou sezonu vlaků do Chorvatska. Intenzivně jsme pracovali na přípravě a odstranění nedostatků, které nás potrápily minulou sezonu. Chceme, aby naši zákazníci byli spokojeni s poskytovaným servisem,” říká Jakub Svoboda, výkonný ředitel vlakové dopravy RegioJet. „Cestující se mohou těšit na menu sestavené speciálně pro naši chorvatskou linku. V nabídce bude kvalitní teplá večeře v podobě holandského řízku se šťouchanými bramborami, pljeskavica s pečenými bramborami a ajvarovou majonézou nebo řízek v chlebu jako chutná svačina,” upřesňuje.

Za jednosměrnou jízdenku včetně rezervace a dalších služeb, jako např. snídaně v podobě máslového croissantu a překapávané kávy nebo čaje, zaplatí cestující ve voze se sedačkami cenu od 690 Kč, za jízdenku ve spacím voze cenu od 890 Kč. Cena za vlastní kupé pro čtyři cestující začíná na 2670 Kč.

„Pozitivním faktorem letošní sezóny je vstup Chorvatska do Schengenského prostoru. Jsou zrušeny hraniční pasové kontroly, které v předchozích letech prodlužovaly cestovní dobu a budily cestující,” doplňuje Tereza Ptáčková, manažerka mezinárodních projektů RegioJet.

Martin Dufek / Dopraváček.eu, zdroj: RegioJet

Leave a Reply

Discover more from Dopraváček

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading