V sobotu proběhne tradiční akce „Den s ICOM v Jihlavě: Přijďte si zajezdit s Mercedesem“

Již tuto sobotu 20. května proběhne od 11. hodin veřejností oblíbená akce „Den s ICOM v Jihlavě: Přijďte si zajezdit s Mercedesem.“

Při této příležitosti si v areálu společnosti ICOM transport mohou návštěvníci vyzkoušet řízení autobusu či kamionu. Nebude chybět prohlídka autorizovaného servisu Mercedes-Benz a vystavených vozidel.

Vystaveny budou nejen vozy modrobílé flotily, ale také historický autobus Praga z roku 1947, novinky od Mercedes-Benz v podobě tahačů a osobních aut. Jako jedna z prvních společností v republice předvede ICOM i plně elektrickou verzi nákladního auta eActros.

„Den s ICOM se těší každoroční hojné účasti návštěvníků, kteří si pod dozorem našich profesionálů mohou vyzkoušet své dovednosti na vyznačené trati. Milovníci techniky si mohou prohlédnout modely našich vozů a náš servis z blízka. K dispozici budou i naši zaměstnanci, kteří zodpoví zvídavé otázky návštěvníků,“ popisuje předsedkyně představenstva Kateřina Kratochvílová.

„Návštěvníci naší akce se mohou těšit na prohlídku našich vozidel, autorizovaného servisu Mercedes-Benz, a hlavně na řízení autobusu či našich tahačů. Vyzkoušet si práci řidiče autobusu či kamionu může pod dohledem profesionálů každý s řidičským oprávněním skupiny B. Jízda proběhne po vyznačené trase uvnitř areálu. Náš autorizovaný servis Mercedes-Benz se také otevře návštěvníkům, kteří si mohou prohlédnout špičkově vybavené dílny, kde naši mechanici opraví téměř cokoliv,“ uvádí k akci Michaela Nosková ze společnosti ICOM transport.

Martin Dufek / Dopraváček.eu, zdroj: ICOM transport

Leave a Reply

Discover more from Dopraváček

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading