Jubilejní 10. ročník veletrhu CZECHBUS bude probíhat ve dnech 23. až 25. listopadu

Jubilejní 10. ročník největšího středoevropského veletrhu autobusů, hromadné dopravy, garážové a servisní techniky, CZECHBUS je téměř tady! Specializovaná akce se uskuteční ve dnech 23. až 25. listopadu v areálu PVA EXPO PRAHA.

Rozhodnutím Vlády ČR došlo i ke zpřísnění pravidel pro vstup na hromadné akce.

S KÝM SE NA VELETRHU POTKÁTE?
Ani letos nebudou na této významné události chybět nejdůležitější značky autobusů. Návštěvníci si budou moci prohlédnout novinky od společností SOR, SCANIA, ŠKODA ELECTRIC, SOLARIS, TURANCAR, EvoBus Česká republika, ROŠERO, DEKSTRA BUS, BUSPLAN, MAVE, MAN, VOLVO a řada dalších. Nově se na veletrhu představí dvě zahraniční společnosti – RAMPINI z Itálie a AUTOSAN v zastoupení MAZUJ přeprava.

ZAHÁJENÍ A TISKOVÉ KONFERENCE
První den veletrhu (tj. 23. 11. 2021) vás zveme na slavnostní zahájení, které proběhne od 9.15 hod v Hale 4. Následovat budou tiskové konference jednotlivých společností přímo na jejich expozicích.

VSTUPENKY

DOPROVODNÝ PROGRAM
Ani letos nebyde chybět rozsáhlý doprovodný program s aktuálními tématy v oboru!

První den veletrhu proběhne akce organizovaná Sdružením pro dopravní telematiku: „Veřejná doprava online“. Tentýž den zasedá také Sekce osobní dopravy pod hlavičkou ČESMAD Bohemia.

Dále se návštěvníci mohou těšit na konferenci s názvem „Elektrické autobusy pro město“, která se bude konat 24. listopadu. Stejný den proběhnou i přednášky „Pracovní režim řidiče vozidla určeného pro hromadnou přepravu osob“ a „Technická silniční kontrola vozidel určených pro hromadnou přepravu osob“, jež pořádá Centrum služeb pro silniční dopravu.

CZECHBUS 2018
CZECHBUS 2019
CZECHBUS 2019

Zdroj: Společnosti ABF

Leave a Reply

Discover more from Dopraváček

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading